У вихідні дні, 20-21 березня, можлива прохолодна волога погода. У столиці та інших регіонах країни ймовірні опади у вигляді снігу з дощем.

Про це повідомила український синоптик Наталка Діденко на особистій сторінці в Facebook.

За словами Діденко, цей день краще присвятити домашнім справам, оскільки в похмуру і мокру погоду на вулиці краще не з'являтися.

"Субота і неділя попереду. Вже завтра в Києві розпочнеться локдаун. Поєднання суворих обмежень і вологої прохолодної погоди якраз може допомогти з такими домашніми справами, на які потім, в сонячні й теплі дні, буде шкода витрачати час", - зазначила синоптик.

У столиці України в суботу, 20 березня, ймовірні опади. Вдень температура повітря не перевищуватиме вище +3... +4 градусів.

У неділю в Києві ж погода буде більш сприятливою. Запахне весною! Можна сміливо вирушати на прогулянку.

"У неділю може з-за атмосферних куліс підморгнути сонце, яке трохи підвищить температуру повітря. Тому краще! Завтра - прибрати і зробити домашні справи, а в неділю - піти погуляти", - розповіла синоптик про погоду в Києві.

У більшості областей країни в суботу, 20 березня, можливі опади у вигляді снігу з дощем. У неділю, 21 березня, без істотних опадів.

"21 - го березня - хмар менше, сонця стане більше, без істотних опадів. Вітер з північно, північно-західного переходить в неділю на західний, південно-західний", - пише фахівець.

Температура повітря у більшості областей України 20 березня +2... + 6 градусів, на півдні +4... +8 градусів. 21 березня внаслідок прояснень потеплішає на 2-4 градуси.

"Відбиваємося від вірусів усіма способами-вітамінами в таблетках і натуральними, а не обіймаємося відразу з симпатичними, але малознайомими людьми в маршрутках і супермаркетах, більше свіжого повітря, менше бурчання і скарг, помийте домашні квіти й купіть букет тюльпанів, всім сонця і здоров'я", - підсумувала Наталка Діденко.

Раніше "Нyser" писав про те, що синоптики прогнозують екстремальний квітень.

Також наш портал повідомляв, синоптик Леонід Горбань зробив прогноз на весну.

Нагадуємо, синоптики попередили українців про суттєве похолодання та березневі снігопади.