У всьому світі стався масштабний збій в роботі Facebook, WhatsApp і Instagram.

Так, користувачі мережі налякані тим, що сталося з популярними соціальними мережами сьогодні, 19 березня. Справа в тому, що WhatsApp, Instagram Facebook і Facebook зазнали масштабних збоїв. Це призвело до того, що люди опинилися в паніці. Вони не розуміли, що відбувається. Особливо перенервували ті, у кого є рекламні кабінети в цих соціальних мережах.

Про те, що стався збій, свідчать дані сайту "Downdetector".

Так, проблеми у користувачів почалися близько 19: 00 за Києвом і тривають досі. Неполадки спостерігаються по всій Європі, включаючи Україну і Росію.

Більшість Facebook Instagram не надсилає повідомлення, а в Instagram не завантажуються фотографії. Користувачі Facebook відчувають проблеми в роботі сайту.

Як показує практика, що таке періодично трапляється. Як правило, такі збої мають тимчасовий характер. Практично жодного разу не було того, щоб ці соціальні мережі не працювали добу і більше. Адміни усувають проблеми в лічені хвилини.

Але точно встановити, що стало причиною такого збою поки не вдасться. На це потрібно більше часу, щоб провести ретельний аналіз події.

Швидше за все, що це просто якісь проблеми в системі, які в найкоротші терміни будуть усунені. Як правило, творці цих соціальних мереж піклуються про те, щоб їх продукт працював без перебійно. Для цього витрачається чимало сил і над цим працюють тисячі людей по всьому світу.

Поки Instagram Facebook і робота практично повністю відновлена і користувачі можуть оновити свої сторінки.

Раніше Hyser писав про те, що Facebook Instagram запустить ще одну версію, але для конкретної категорії.

Також писали, що прес-секретар Зеленського Мендель вестиме щотижневу передачу на державному телеканалі.

Нагадаємо, що топ - 10 курйозних фото, які сколихнули світ.