У Бучанському районі Київської області ліквідовано пожежу в приватному житловому будинку

Про те, що в неділю, 28 березня, в селищі Коцюбинське сталося загоряння у житловому будинку, розташованого по вулиці Паризької Комуни, повідомляє пресслужба ДСНС України.

Після повідомлення, що надійшло ближче до 7 вечора в оперативну службу диспетчерів міста Ірпінь, на місце інциденту був відразу відправлений черговий наряд 54-го місцевого поста. За фактом прибуття було встановлено, що біля приватного будинку, що належить чотирьом власникам, горить перекриття і дах по всій площі. Після того, як пожежники усвідомили, що самостійно не впораються з великим вогнищем вогню, через занадто швидкого поширення полум'я і серйозного задимлення, було прийнято відповідальне рішення про залучення додаткових резервів.

Пожежа в Київській області. Фото: dsns.gov.ua
Пожежа в Київській області. Фото: dsns.gov.ua

Таким чином, в гасінні взяли участь два підрозділи служби, з п'ятьма одиницями спеціальної пожежної техніки. Пожежа встигла поширитися на 520 квадратних метрів, але вже до 9 години вечора була успішно погашена. Причини, за якими сталося займання, поки ще встановлюються. Жертв і постраждалих немає.

Відео з місця подій опублікував у соціальній мережі Facebook паблік "dtp.kiev.ua".

У суботу, 27 березня, у Фастівському районі, в селі Дорогинка, також горів приватний житловий будинок. Однак, цього разу, без жертв не обійшлося: на місці трагічних подій були виявлені тіла чоловіка 1936 року народження, і жінки 1932 року народження. На гасіння пожежі пішло близько 20 хвилин, з 12:53 до 13:13. У ліквідації загоряння брало участь сім чоловік особового складу, з доданими двома одиницями спеціальної техніки. Причини інциденту все ще встановлюються.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що у Харківській області горів сухостій. У ДСНС попереджають про серйозні штрафи за підпал трави на відкритій місцевості.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що у столиці України горіла дев'ятиповерхова житлова будівля. Обійшлося без жертв.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що як виглядала "пожежна" внутрішньозаводська версія ЗАЗ-968МП.