Росія "кишить" убивцями та злочинцями, кількість яких збільшилася з початком великої війни в Україні. І якщо раніше йшлося про представників криміналітету, або людей з психічними розладами, то зараз йдеться про військових злочинців, які вбивають мирних громадян України. І таких там не дуже люблять навіть самі росіяни.

Нещодавно стало відомо, що одна з "дружин льотчиків" з російського міста Енгель заявила про те, що їй та іншим таким же дружинам загрожують через діяльність подружжя. Докладніше про це повідомляє Telegram-канал "Солов'їний Послід".

Повідомляється, що останні кілька тижнів невідомі відправляють погрози та дзвінки сім'ям російських льотчиків-терористів, які проживають у місті, які виконують бойові завдання в Україні, у тому числі бомбардуючи українські мирні міста. Крім того, погрози також залишають на стінах будинків військових, "маркуючи" таким чином убивць, які мешкають у цих будинках.

"Нам страшно виходити на вулицю і за наших дітей. У своїй країні, у своєму місті, у своєму будинку ми не почуваємося у безпеці. У чому винні ми, жінки, особливо ті, хто вже й не живе з військовими, яким адресувалися ці послання?", - каже дружина одного з російських пілотів.

Вона також запитує, як влада допустила розголошення їхніх адрес та телефонів цим людям і чому їм вдається безкарно продовжувати переслідувати їх. У своєму повідомленні жінка надала аудіозапис дзвінка одному з військових пілотів, який брав участь в атаках на українські міста. Той, хто дзвонив, заявив пілоту, що знає його адресу і може вбити його в будь-який момент, але не робить цього, щоб пілот дочекався суду і "сидів у найгіршій в'язниці вічність".

"Якщо ми програємо, то на тебе чекає швидка смерть, якщо ні - ти згниєш у в'язниці", - повідомив той, хто дзвонив.

Аеродром в Енгельсі є місцем базування стратегічних бомбардувальників Росії, з якого здійснюються вильоти для атак на мирні міста України.

Читайте також:

Невже прощаються? До головної клініки Кремля, де лежить у комі Кадиров, з'їжджаються дорогі авто

Хто замінить Кадирова після його похорону: Кремль уже знайшов заміну. Названо три прізвища

Обвів навколо пальця: Кім Чен Ин віддасть Путіну снаряди, які будуть вибухати прямо у стволах російської артилерії

У Лаврова нарешті визнали, що Крим належить Україні. Фото