Поведінка Путіна та поява на публіці викликали стурбованість щодо його здоров'я. Деякі британські журналісти отримали розвіддані, які передбачають, що глава Кремля, можливо, хворий на рак мозку, що викликало спекуляції про значення його недавнього дня народження 7 жовтня, причому деякі припускають, що він потенційно може бути останнім.

Про це пише "ТСН", посилаючись на дані британської розвідки.

Спостерігачі вказали на його занепокоєння, ерзання та постійну необхідність триматися за стіл та стілець як на ознаки серйознішого стану. Під час недавнього візиту лідера Північної Кореї Кім Чен Іна нездатність Путіна сидіти на місці стала очевидною. Було помічено, що він постійно ерзав на стільці і постукував ногою, при цьому міцно стискаючи пальці, що, мабуть, було спробою приховати тремтіння.

Експерт з поведінкової психології Джастін Гаспарович зазначив, що симптоми Путіна нагадують симптоми людей, які страждають від різних проблем зі здоров'ям, таких як інсульт, мігрень, розсіяний склероз або пухлина головного мозку.

"За словами експерта з поведінкової психології Джастіна Гаспаровича, у Путіна спостерігаються симптоми, схожі на симптоми хворих на інсульт, мігрені, розсіяний склероз або пухлину головного мозку", - йдеться в матеріалі.

Важливо зазначити, що побоювання щодо здоров'я Путіна посилилися після повномасштабного вторгнення Росії до України, хоча офіційного підтвердження цим повідомленням не було.

Читайте також:

І нічого не розтікатиметься: рецепт яєчні на лаваші з сиром і помідором. Робиться на сковорідці

Церковне свято 10 жовтня: чому цього дня краще не носити прикраси

Потрібно надати резюме: кому з українців виплатять допомогу у розмірі 40 тисяч гривень