У московському житловому районі Некрасівка розмістився нещодавно збудований військовий завод площею 93,7 тисяч квадратних метрів. Цей завод передано для експлуатації концерну ВКО «Алмаз-Антей».

Основна мета цього об'єкта — збирання та випробування ракет ППО.

Про це пише « УНІАН »

Привернула увагу рішення побудувати цей завод у безпосередній близькості від станцій метро та житлових масивів. Об'єкт розташований на території індустріального парку "Руднево", де також знаходиться полігон для випробувань безпілотних літальних апаратів.

Це особливо актуально, оскільки російські регіони стикаються з загрозою з боку безпілотних літальних апаратів, що робить потребу в надійних системах протиповітряної оборони гострішою, ніж будь-коли.

Останнім часом Москва, як і багато інших регіонів Росії, зазнала атак дронов. Це призвело до встановлення стаціонарних веж ППО та військових пунктів на дахах будинків та у громадських парках для протидії цим загрозам.

Крім того, повідомлялося, що в Москві розгорнутий зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир-С1", що нібито ще більше зміцнить можливості протиповітряної оборони міста.

Зважаючи на те, що пишуть російські ЗМІ, Путін явно починає замислюватися про оборону Москви.

Читайте також:

Жаль, що його не випускають: як міг би виглядати сучасний український позашляховик ЛуАЗ

Буде посуха на ділянці: які 3 види дерева в жодному разі не можна садити на дачі

Спробуйте вгадати з першого разу: чому автомобілі Ferrari фарбують у червоний колір