Є інформація, яка дозволяє припустити, що російські військові готуються до завдання великого ракетного удару по території України.

Про це повідомляє «obozrevatel»

Є ознаки посилення активності російської стратегічної авіації, і навіть підготовки на аеродромах у Росії. За наявними даними, ці дії вказують на потенційну ракетну атаку, яка, можливо, відбудеться в ніч з 23 на 24 жовтня і виходитиме з каспійського спрямування.

Попередні дані вказують на участь бомбардувальників Ту-95МС та Ту-160, які раніше запустили крилаті ракети Х-101/555 у бік України.

Крім того, на аеродромі Моздок у Північній Осетії зосереджено п'ять винищувачів МіГ-31К, оснащених ракетами Х-47 "Кинжал", здатними вражати цілі на відстані до 2000 кілометрів.

Повідомляється, що російські військові також привели ракети-носії у стан підвищеної боєздатності: дві ракети-носії у Чорному морі несуть потенційний залп із 16 крилатих ракет «Калібр».

Крім того, є повідомлення про одну підводну ракету-носія, перебазовану з Севастополя в Новоросійськ, і приблизно про вісім ракет-носіях в порту Новоросійська.

У такій ситуації українцям дуже важливо приділяти першочергову увагу своїй безпеці та дотримуватися вказівок місцевої влади.

Читайте також:

Судорожно вигинався, захиливши очі: у Путіна сталася зупинка серця. Подробиці

Ну це просто блаженство: рецепт німецького макового пирога, за який вас цілуватимуть

Що означає, якщо павук повзе по стелі, столу або підвіконню: будьте готові до сюрпризів