Наскільки здоровий Путін, є питанням номер один в Росії напередодні майбутніх президентських виборів 2024 року, дата яких ще не призначена.

Так, на днях з'явилося повідомлення про те, що Путін переніс серцевий напад на минулих вихідних і був реанімований лікарями. Зокрема, телеграм -канал «Генерал СВР» повідомив, що співробітники служби безпеки, які чергували в резиденції диктатора, почули шум і звуки падіння зі спальні.

Вони побігли туди і побачили путіна. Він лежав на підлозі поруч із ліжком та перевернутим столом з їжею та напоями.

«Путін конвульсивно звивався, лежачи на підлозі, закочуючи очі. Одразу викликали медиків, які чергували за місцем проживання та перебували в одній із сусідніх кімнат. Лікарі провели реанімаційні заходи, стало відомо, що у президента зупинка серця. Вони його запустили, путін прийшов до тями», — зазначає канал.

На фоні погіршення стану здоров'я всі зустрічі проводять двійники, а оточення вже консультується, що робити у випадку смерті російського президента, йшлось у повідомленні ТГ-каналу.

Кремль офіційно спростував повідомлення в мережі про нібито серцевий напад у президента Росії Володимира Путіна, чутки про стан здоров’я якого періодично з’являються в ЗМІ.

«З ним все в порядку. Як завжди, це містифікація», — заявив прес-секретар кремля дмитро пєсков пропагандистським ЗМІ.

Читайте також:

Ну це просто блаженство: рецепт німецького макового пирога, за який вас цілуватимуть

Що означає, якщо павук повзе по стелі, столу або підвіконню: будьте готові до сюрпризів

Знову роздаватимуть безкоштовні LED-лампочки: як їх отримати, щоб узимку заощадити електрику.