Грибники знають, що знайти добрий урожай грибів – це не завжди легко. Іноді здається, що гриби ховаються від тебе, і ти блукаєш лісом годинами, але не знаходиш чого. Але є один простий спосіб підвищити свої шанси на вдалий збір грибів, і тут потрібно трохи магії.

Докладніше про те, яку старовинну змову потрібно вимовити, щоб зібрати ціле відро грибів у лісі, читайте у нашому матеріалі.

Магія проста, але робоча. Є кілька простих заклинань. Просто повторюйте наступні слова:

"Грибочок, грибочок, гайда до мене в мішечок!"

Так, це звучить як дитяча пісенька, але це працює!

Психологи стверджують, що повторення цих слів допомагає зосередитись на пошуку грибів і не відволікатися на щось інше. А слово "грибочок", яке часто повторюється, завжди ненав'язливо тримає увагу на цілі пошуку.

Цей метод заснований на тому, що наша підсвідомість має величезну силу. Коли ми повторюємо щось, наша підсвідомість починає шукати це. І у випадку з грибами наша підсвідомість буде шукати гриби і допоможе нам їх знайти.

Звичайно, це не означає, що ви знайдете гриби просто повторюючи ці слова. Але це напевно допоможе вам збільшити свої шанси на успіх.

Є ще одна робоча змова, яка збільшує шанси на великий грибний "улов":

"Здрав будь, дідусю лісовій, у гості з'явився до тебе порожній, повним вийти допомоги з хорошими грибами доброю стежкою. Зроби честь, зроби милість!"

Читайте також:

Українців попередили: отруїтися можна навіть їстівними грибами. Що потрібно знати

Цей секрет зберігали навіть наші бабусі: для чого розкладають соснові шишки вдома