Смерть – це невід'ємна частина нашого життя. Після того, як одні йдуть, іншим потрібно жити. І тут важливо знати, як вчинити з речами померлої людини.

Деякі предмети можуть нести більше небезпеки, ніж інші. Так, у жодному разі не можна залишати речі, які контактували зі смертю. Вважається, наприклад, що якщо людина прийняла смерть лежачи у своєму ліжку, її потрібно в обов'язковому порядку утилізувати. Матрац, подушки, постільна білизна та ковдра слід викинути слідом за нею. Залишати щось із цих речей означає надавати небезпеці здоров'я своє та близьких.

Предмети одягу, які були на небіжчику, також необхідно знищити - найкраще їх спалити або, як мінімум, викинути.

Речі, які дуже любив покійний і найчастіше носив, також не можна залишити. Вони мають колосальний негативний енергетичний вплив. За великого бажання можна залишити верхній одяг, який померлий рідко носив.

Повір'я кажуть нам прибрати з приміщення всі речі померлого через 3 дні після смерті та розбирати їх лише через 40 днів. Релігія не дає подібних розпоряджень і лише просить не приймати серйозних рішень перші 40 днів після смерті, але священнослужителі не відносять до таких рішень роздачу речей покійного.

Чи можна носити речі померлого родича - поради екстрасенсу

Однак не всі предмети можна ось так просто і легко викинути в бак для сміття. Чи можна носити речі чужої померлої людини, коли це, наприклад, ювелірні прикраси? Також здається проблематичним викинути такі дорогі предмети, як комп'ютер, телефон та інше.

Щоб захистити себе від смертельної енергетики варто провести обряд очищення:

  • предмети, які можна, поливаємо святою водою;
  • якщо це електроніка, то просто протираємо поверхню святою водою;
  • обкурюємо димом свічки із церкви;
  • коштовності потрібно віднести на переплавлення до інших виробів.

Це повинно захистити вас від можливих нещасть, які можуть притягнути до вас ці речі.

Чи можна доньці носити речі померлої мами

Більшість експертів погоджуються, що дітям не варто носити речі померлих батьків. Так, ті предмети, які спочатку зможуть принести втіху, надалі принесуть багато бід.

Поступово згасла енергія мертвої людини витіснятиме живу і в житті людини почнеться низка невдач.

Якщо такі проблеми несуть із собою речі близьких, то чи можна носити речі чужої померлої людини? Також категорично немає. Предмети нестимуть у собі енергію смерті та наявність чи відсутність спорідненості у цьому питанні вас не захистить.

Читайте також:

Краще позбавтеся її: чому вдома не можна тримати надколотий посуд

Не навертайте в будинок біду: чому в квартирі не можна зберігати порожні банки

Не притягуйте нечисті сили: чому в спальні на ніч не можна залишати склянку з водою

Краще їх позбутися: чому насправді не можна вішати магнітики на холодильник