На Житомирщині на трасі Київ - Чоп 3 листопада близько 09:45 народний депутат України, керуючи автомобілем Mercedes-Benz GLE, на смерть збив 18-річну дівчину, яка переходила дорогу в недозволеному місці.

Докладніше про жахливу ДТП інформує РБК-Україна.

Відомо, що сама ДТП сталася у селі Березівці Житомирського району. Дівчина померла на місці події.

Наразі на місці події працюють правоохоронці. Триває з'ясування всіх обставин події. Попередньо відоме ім'я народного депутата України, який був за кермом автомобіля – і це нардеп "Батьківщини" Андрій Ніколаєнко.

Попередня правова кваліфікація – ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Призначено низку відповідних експертиз.

Детективи Державного бюро розслідувань також розслідують обставини ДТП.

"Автомобіль, за кермом якого був народний депутат, наїхав на пішохода. Неповнолітня дівчина від отриманих ушкоджень померла на місці події", - повідомили у ГБР.

Вирішується питання щодо внесення відомостей до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення ч. 2 ст. 286 КК України. Відповідно до кваліфікації цієї статті, у разі доказу провини народному депутату загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Читайте також:

Число диявола? Чому в СРСР намагалися не будувати 6-поверхові житлові будинки

Не дивуйтеся цифр на заправках: власників машин на газу попередили про зліт цін

Зірка серіалу "Гра престолів" дуже незвично і зворушливо підтримала Україну. Фото