Сьогодні, 5 листопада, відзначаються іменини таких людей: Олександр, Володимир, Омелян, Іван, Гнат, Максим, Микола, Петро, ​​Яків.

Докладніше про те, хто сьогодні святкує іменини, читайте у нашому матеріалі.

Олександр

Олександр - ім'я давньогрецького походження, що у перекладі означає "захисник людей" . У дитинстві Олександр - активна, мрійлива і наполеглива дитина. Він любить справляти хороше враження, може бути хорошим другом, але коло його друзів обмежене. У роботі Олександр може досягти успіху в підприємницькій діяльності, де йому буде надано свободу дій.

Володимир

Ім'я Володимир походить від двох коренів старонімецьких слів, які в перекладі означають "велику силу" або "велику владу". Володимир – працелюбна та відповідальна людина. Він любить доводити справу до кінця і не любить поспіху. У сім'ї Володимир – надійна та стабільна людина.

Омелян

Ім'я Омелян у перекладі з давньогрецької означає "улесливий", "приємний у слові". Омелян - постійна і важлива людина. Він може бути впертим, але це допомагає йому досягати успіху. Омелян не любить поспіху та суєти, воліє заздалегідь планувати свої справи. Він вважає за краще мати кілька близьких друзів, які залишаються з ним протягом усього життя.

Іван

Ім'я Іван означає "коханий Богом", "милість Божа", "подарунок Божий". Дорослий Іван - спокійна і добропорядна людина. Він не любить поспіху і воліє неквапливо досягати своїх цілей. Івани – добрі працівники, які люблять працювати. Вони можуть бути відмінними інженерами та технологами. У сім'ї Іван - зразковий чоловік та батько.

Ігнатій

Ім'я Ігнатій у перекладі з латини означає "вогняний". Ігнатій - впевнена в собі людина, яка прагне досягти успіху в житті. Він може бути лідером та вміє надихати інших людей. Ігнатій може досягти успіху в будь-якій сфері діяльності, де йому буде надано можливість проявити себе.

Максим

Ім'я Максим походить від римського родового імені Maximus, яке означає "великий". Максим - впевнена в собі людина, яка прагне успіху. Він комунікабельний і вміє піднести себе. Максим може досягти успіху в будь-якій сфері діяльності, де йому буде надано можливість виявити свої таланти.

Миколая

Ім'я Микола означає "переможець народів". Микола - врівноважена і працьовита людина. Він може досягти успіху в будь-якій сфері діяльності. Микола - товариська та доброзичлива людина, яка легко знаходить спільну мову з іншими людьми. У коханні Микола пристрасний та ревнивий.

Петро

Ім'я Петро у перекладі з грецької означає "скеля" або "камінь". Петро - пряма і незалежна людина. Він не любить лицемірства і завжди каже те, що думає. Петро - ідеаліст, який шукає справжню любов та дружбу.

Яків

Ім'я Яків у перекладі з івриту означає "що стежить". Яків - практична та вольова людина. Він не любить мріяти і вважає за краще діяти. Яків консервативний у багатьох питаннях. Він любить стабільність та комфорт. Яків прагне матеріального благополуччя, але робитиме ганебні вчинки заради успіху.

Читайте також:

Від сигарети відверне: названо прості продукти, які допомагають кинути палити

Хитрість, яка здивує: як за допомогою яйця упорядкувати вироби з натуральної шкіри

Для чого за кордоном деяким водіям на двері машини вішають величезну присоску. Фото