Останнім часом російським окупантам навіть у глибокому тилу тривожно. Ще б пак, 23 жовтня 2023 року в результаті ударів високоточною зброєю було знищено ворожий склад з боєкомплектом, розташований у Донецьку. А вже 31 жовтня у Донецьку заявили про "приліт" у районі залізниці та публікували фото та відео масштабної пожежі. Пізніше російські пропагандисти поскаржилися, що внаслідок пожежі дістали поранення їхні знімальні групи. Недільний вечір теж приніс окупантам полум'яний привіт від ЗСУ.

У тимчасово окупованому селищі Сєдове Донецької області чути вибухи та детонацію на складі боєприпасів російських окупантів. Село знаходиться на березі Азовського моря та віддалено від фронту більш ніж на 100 кілометрів.

Про це повідомив радник мера захопленого Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram.

За словами Андющенка, все селище Сєдове було перетворене на склад боєприпасів та стоянку військових автомобілів, а з місця повідомляють, що нібито лише третина складу зараз зруйнована, "але врятувати там нічого не вийде".

«Краса. До ранку детонуватиме точно. З місця кажуть лише третина складу зараз зруйнована, але врятувати там нічого не вийде», - повідомив він.

Також радник мера зазначив, що у населеному пункті зникла електрика.

Андрющенко опублікував відео масштабної пожежі у Сєдово.

У свою чергу журналіст Андрій Цаплієнко повідомляє з посиланням на паблики російських пропагандистів, що в Сєдові було знищено російські гелікоптери, які приземлилися там на ремонт.

Зазначимо, що російські воїнкори вже припустили, що, судячи з відстані від лінії фронту, удар могли завдати крилатими ракетами повітряного базування Storm Shadow або балістичними ракетами наземного базування ATACMS.

Читайте також:

Це знамення! Над Дніпром небо забарвилося у колір "крові ангелів"! Перші фото

Учасник "Битви екстрасенсів" розповів, коли в Україні настане мир: доведеться терпіти

Пішов до сім'ї на небо: не стало відомого українського воїна. Перед цим російська ракета забрала життя його дружини, доньки та тещі

Зеленський дав відповідь на гучну статтю Залужного щодо ситуації на фронті: що сказав президент