У нижніх ящиках холодильників зазвичай зберігають свіжі овочі, фрукти, ягоди та зелень. На жаль, у цих ящиках часто накопичується зайва волога через близькість до компресора. Висока вологість призводить до швидкого псування продуктів - вони втрачають соковитість, змінюють колір та текстуру.

Однак є простий та дієвий спосіб надовго зберегти свіжість овочів та фруктів у холодильнику. Для цього знадобляться звичайні губки для миття посуду. Сухі губи добре вбирають зайву вологу.

Рекомендується покласти по 2-3 сухі губки в кожну ящик із продуктами. Губки розмістити так, щоб вони не торкалися безпосередньо овочів та фруктів. Краще викласти їх за периметром ящика або використовувати невеликий кошик.

Губки вбиратимуть зайву вологу, підтримуючи оптимальний рівень вологості для тривалого зберігання. Завдяки цьому свіжі овочі, фрукти, ягоди та зелень з магазину або з городу збережуть соковитість, аромат та корисні властивості значно довше. Це простий та недорогий спосіб продовжити термін їх зберігання у холодильнику.

Читайте також: