Міністерство оборони Росії та політична еліта працюють над придушенням побоювань та негативних настроїв щодо українських операцій на лівому березі Херсонської області, йдеться у доповіді Інституту вивчення війни (ISW).

Про це повідомляє «УНІАН»

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив, що російські війська запобігли всім спробам України провести успішну десантну операцію на Херсонському напрямку.

Однак російські військові блогери та інсайдери продовжують визнавати присутність України на лівому березі, висловлюючи стурбованість нездатністю російських сил рішуче відбити українські атаки.

Повідомлення свідчать про значні втрати серед російських військ у цьому районі, що вказує на проблеми з координацією, розвідкою та вогневою підтримкою окупантів.

Незважаючи на критику, суттєвих змін на херсонському напрямі не відбулося, а ЗСУ продовжують свої дії та наступ.

У доповіді Інституту вивчення війни (ISW) висвітлюються зусилля Міністерства оборони Росії щодо зменшення занепокоєння та негативних настроїв навколо українських операцій у Херсонській області.

Незважаючи на заяви міністра оборони Росії Сергія Шойгу про запобігання спробам України, повідомлення військових блогерів та інсайдерів вказують на проблеми, що зберігаються для російських військ на Херсонському напрямку.

Ситуація вказує на потенційні проблеми з координацією, розвідкою та вогневою підтримкою російських військ. ЗСУ продовжують свої дії, зберігаючи тиск на лівобережжі Херсонської області.

Читайте також:

Через що у вашому автомобілі починає пахнути бензином і як із цим боротися

Про це знають не всі: чому цибулини тюльпанів потрібно викопувати щороку

Українцям розповіли про зліт середньої зарплати: скільки тепер платять