АТ "Укрзалізниця" (УЗ) оголосила про призначення на 2024 рік 14 нових маршрутів поїздів, у тому числі 11 внутрішніх та трьох міжнародних маршрутів. Нові послуги спрямовані на покращення пасажирських перевезень та зміцнення регіональних зв'язків.

Про це пише «interfax»

"Пасажирські перевезення - це один з основних напрямків діяльності компанії та наша соціальна місія. Розуміючи це, ми постійно розвиваємось: призначаємо нові поїзди, оновлюємо рухомий склад та пропонуємо додаткові сервіси. Ми презентуємо 11 нових внутрішніх рейсів та три міжнародні. Загалом завдяки новому розкладу виконуватиметься 22 міжнародні рейси", - сказав голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Лященко.

Міжнародні маршрути.

Чоп-Прага та Чоп-Відень: співпраця з чеською компанією RegioJet для нових міжнародних поїздів.

Дніпро - Хелм (поїзд № 119/120): новий маршрут із зручним сполученням з Варшавою, що забезпечує швидший варіант для пасажирів, що прямують з Дніпра до Варшави.

"За обсягами перевезених пасажирів ми вже повернулися на рівень 2021 року. Розвиваючи міжнародне сполучення, відкриваючи нові маршрути всередині країни, ми зміцнюємо зв'язок усіх регіонів і залишаємось завжди готовими приїхати туди, де це буде необхідно”, - сказав Лященко.

внутрішні маршрути.

Одеса – Запоріжжя (Потяг №51/52): ходить через день.

Кременчук – Чернівці (поїзд № 129/130): встановлення прямого сполучення між Кременчуком та Чернівцями.

Запоріжжя – Чернівці (поїзд № 216/215): щоденне сполучення між Буковиною та Івано-Франківськом, Львовом, Дніпром та Запоріжжям.

Кривий Ріг - Ясіня (поїзд № 193/192): пряме сполучення між Кривим Рогом та Карпатами.

Ужгород – Чернівці (потяг № 345/346): щоденне сполучення, що відновлює історичний зв'язок між Закарпаттям та Буковиною.

Київ - Мукачево (поїзд №28/27): додаткове сполучення в період пікового навантаження між Києвом та містами Закарпаття.

Суми – Рахів (потяг № 145/146): з'єднує Суми з гірськолижними курортами Прикарпаття та Закарпаття.

Луцьк - Рахів (поїзд № 365/366): сполучення Луцька з Моршином, Долиною, Калушем, Івано-Франківськом, Яремчею, Буковелем та Ворохтою.

Луцьк – Ужгород (потяг № 368/367): з'єднує Луцьк зі Львовом, Мукачево та Чопом.

Київ – Тернопіль (Інтерсіті № 747/748): щоденне сполучення з ранковими та вечірніми рейсами для мешканців Тернополя, Хмельницького та Вінниці з Києвом.

Київ – Львів (Інтерсіті № 745/746): забезпечує ранкове сполучення між Львовом та Києвом.

Крім того, щоденними стануть кілька існуючих маршрутів, таких як Запоріжжя – Ясіня, Запоріжжя – Солотвино та Луцьк – Ужгород. Графік відображає зобов'язання компанії щодо ремонту інфраструктури: виконано близько 300 кілометрів ремонтних робіт.

Новий розклад розроблено з урахуванням відгуків пасажирів та понад 7000 пропозицій користувачів мобільних додатків. Компанія прагне покращити транспортне сполучення, пропонуючи надійні та зручні поїзди за різними напрямками.

Читайте також:

Запишіть цю хитрість і використовуйте влітку: чим потрібно полити троянди, щоб вони цвіли до заморозків

У Росії вже вихваляються новими бомбардувальниками, які битимуть по Україні. Що відомо

Скільки можна зберігати домашню консервацію, щоб не отруїтися: запам'ятайте ці терміни