Використання шару звичайної харчової фольги може стати простим та ефективним способом посилити тепловіддачу радіаторів опалення у опалювальний сезон. Ось як ви можете це зробити:

Створіть бар'єр.

Помістіть шар харчової фольги між радіатором та холодною стіною. Переконайтеся, що фольга утворює бар'єр, що закриває простір між радіатором та стіною.

Відображення інфрачервоних хвиль.

Фольга діє як тепловий екран, відбиваючи інфрачервоні хвилі у кімнату. Це відображення може підвищити температуру на два-три градуси.

Енергоефективність.

Створюючи цей бар'єр, тепло, яке інакше поглиналося б стіною, перенаправляється в кімнату. Це може призвести до більш ефективного використання теплової енергії, а температура у квартирі може підвищитись при одночасному зниженні енергоспоживання до 10%.

Теплова завіса.

Тепло, що розподіляється фольгою, піднімається нагору, діючи як теплова завіса від холодного повітря, що виходить із вікна. Це може сприяти підтримці комфортнішої температури в житловому приміщенні.

Цей метод дає практичне рішення без необхідності знімати радіатори зі стін. Крім того, це економічно ефективний спосіб підвищити ефективність опалення вашого будинку в холодну погоду.

Читайте також:

Тепер про плями темної плісняви ​​у квартирі можна забути: простий спосіб, який точно вам допоможе

У Німеччині потішили українських біженців: на скільки тепер можна залишитись у цій країні

Ви будете в захваті від цього смаку: як турецькі господарки варять каву. Обов'язково спробуйте