Колишній чемпіон світу Карл Фроч поставив під очікування призначеного на 17 лютого бійця у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Про це пише «obozrevatel»

За словами Фроча, Ф'юрі, співвітчизнику-британцю, може приділяти більше часу на підготовку, особливо з урахуванням різдвяних свят.

Виступаючи на своєму YouTube-каналі, Фроч вважає важливим, що Ф'юрі піклується про відпочинок, вживання спиртних напоїв та переїдання в період свят. Колишній боксер суперсередньої ваги припустив, що Ф'юрі, можливо, жорстко підтримуватиме оптимальну форму без інтенсивного режиму тренувань.

Враховуючи сімейні зобов'язання Ф'юрі та бажання добре провести час під час святкового сезону, Фроч припустив, що бій може перенестися.

«Тайсону потрібно провести Новий рік та Різдво, не розслабляючись, не випиваючи, не переїдаючи. Звичайно, Ф'юрі не треба займатися зганянням ваги, але все ж таки для оптимальної форми йому необхідно скинути пару кілограмів. А це буде нелегко. У нього прекрасна сім'я – дружина та семеро дітей, і йому захочеться добре провести час із ними. Чи захоче він тренуватися без перерви, щоб підійти у повній готовності до лютого? Я не впевнений. Думаю, бій буде перенесено на березень. Це йдеться вперше. Я оптимістично налаштований щодо проведення бою, але сумніваюся, що це буде в лютому», — заявив Фроч.

Хоча Фроч і зберіг оптимізм щодо можливого протистояння, він виявив скептицизм щодо його виникнення у лютому, що стало першим випадком, коли такі пропозиції були висловлені.

Невизначеність внесення інтриги в очікуваний поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу у важкій вазі.

Читайте також:

Путін буде не в собі: війська Росії залишилися без найважливішого генерала. Він підірвався в Україні. Деталі

Ці способи перевірені роками: як швидко позбутися неприємного запаху котячої сечі в будинку та на речах

Можна буде ходити в одних шкарпетках: як утеплити підлогу в квартирі, щоб не мерзнути взимку