У холодну пору року ми часто використовуємо головні убори, що може негативно позначатися на стані волосся. Вплив холоду також погіршує їхній стан.

Однак існують продукти, здатні зміцнити наше волосся, повідомляє видання useti.org.ua.

Насіння гуньби

Це насіння не тільки надає волоссю силу, але також робить його м'яким і блискучим. Замочіть і подрібніть трохи насіння гуньби, потім змішайте їх із гірчицею чи кокосовим маслом. Нанесіть отриману масу на волосся на годину, попередньо промивши їх водою трохи тепліше за кімнатну температуру.

Цибуля

Відмінний засіб проти випадання волосся взимку. Подрібніть цибулю і вичавіть із неї сік. Наносите його на коріння волосся не менше трьох разів на тиждень.

Олія гірчиці

Ця олія ідеально підходить для зміцнення слабкого та ламкого волосся. Розігрійте масло|мастило| і нанесіть його на волосся. Потім накрийте їх рушником і приблизно через годину змийте водою.

Червона віра

З листя рослини вичавіть гель, додайте до нього трохи кокосової олії і нанесіть на волосся. Залишіть на 30 хвилин, потім змийте водою із шампунем. Готовий гель живить волосся, роблячи його м'яким і блискучим.

Яйця

Вони живлять волосся та зміцнюють фолікули. Просто збийте одне яйце з йогуртом і нанесіть на волосся. Залишіть на годину і змийте шампунем.

Читайте також:

Це допоможе будь-якому водієві: 5 важливих порад, які врятують вас у дорозі

Де в Україні платять найвищі пенсії: дані щодо областей

Ніжніше ви точно не куштували: рецепт розкішних відбивних із курячих сердець