Зірка серіалу "Однажды під Полтавою" Ганна Саліванчук відповіла на критику хейтерів на адресу її чоловіка, народного депутата Олександра Божкова та його ролі у захисті України від російських окупантів на фронті.

У своїй відповіді, як повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал Аліни Доротюк, Саліванчук зупинилася на звинуваченнях і прояснила ситуацію свого чоловіка.

Саліванчук заявила, що не читає коментарі під своїми постами, наголосивши, що їй все одно, що пишуть про її чоловіка. Вона пояснила, що її чоловік став народним депутатом лише на другому місяці війни, і наголосила на його відданості своїм обов'язкам.

"Він цілими днями працює. Я нічого не заробляла загалом півроку. Все йшло лише на ЗСУ. Я ніколи в нього не питаю про їхні розмови там. Не кожен чоловік на війні може робити свою справу. Не кожному треба воювати. Багато людей, які тут, можуть зробити багато користі для тих, хто там", - пояснила Ганна.

Саліванчук також висловила впевненість, що її однокласник актор Андрій Федінчик піде до Збройних сил України завдяки своїй хоробрості та відданості справі.

"Я була впевнена, що мій однокурсник Андрій Федінчик піде воювати. Він завжди був такий чоловік. Тому що це така людина. Йому по-іншому не можна", - сказала Саліванчук.

Вона зазначила, що люди, які не знаються на військовій справі, можуть зі страху зрадити своїх соратників і просто втекти.

Читайте також:

Зніме нудоту і перестане голова боліти: як позбутися похмілля - Джеймі Олівер розкрив секрет

Що буде з курсом долара в обмінниках і до чого потрібно готуватись: прогноз

Турбота про здоров'я: як зупинити діарею без шкоди для організму