У Великобританії 62-річна прибиральниця заводу Envirograf у Дуврі (Англія) Карен Біл звинувачується у спробі отруїти своїх колег, підмішавши віагру у каві.

Докладніше про те, 62-річна прибиральниця підмішувала віагру працівникам фірми, інформує Daily Star.

У січні 2023 року один із працівників заводу помітив у своїй чашці кави дивні сині та білі вкраплення. Він показав чашку бухгалтеру Катріні Грейвенор, яка також знайшла у своїй каві схожі речовини.

Поліція встановила в офісі Грейвенор приховану камеру, яка зафіксувала, як Біл у синіх латексних рукавичках струшує банку розчинної кави і висипає з неї частину вмісту.

У ході розслідування в банку кави, яка стояла в кабінеті Грейвенор, були виявлені силденафіл, препарат від еректильної дисфункції, та ліки від підвищеного холестерину.

Біл заперечує свою провину і стверджує, що просто "дослідила" банку кави. Вона стверджує, що головний керуючий заводу наказав їй "доглянути" за кавою Грейвенор, яка підозрювала, що хтось із нічного персоналу підмішує в нього щось.

Обшук у будинку Біл не виявив жодних хімічних речовин, які б могли використовуватися для підмішування кави. Судовий процес у справі Біл все ще триває.

Читайте також:

Це вже справжнє пекло: Австралію охопила рекордна спека, температура піднімається під 50 градусів

Візьміть дрібні монети: обряд, який здійснюють для того, щоб залучити гроші та удачу

Купувати квартиру чи краще її орендувати: українцям розповіли, що зараз вигідніше