Кажуть, високосні роки завжди небезпечні. Саме в ці періоди трапляється найбільше трагедій. Забобони це чи правда – кожен вирішує сам для себе. Але 2024-й з перших днів вступу до своїх прав уже забрав чимало життів.

І ось стало відомо, що за загадкових обставин у четвер, 25 січня, у своєму будинку в Лас-Вегасі було знайдено модель та актрису Масуїмі Макс. Ця яскрава красуня прославилася, як одна з найвідоміших і "довгограючих" зірок Playboy.

Їй було лише 45 років.

Офіцери поліції отримали дзвінок до 8:30 ранку та прибули до будинку Масуїмі у Вегасі, де вони виявили її. Наразі немає слідів злочину, але буде проведено розслідування його смерті.

Остання публікація Масуїмі Макс в Instagram була зроблена шість днів тому, вона анонсувала подію, в якій збиралася взяти участь. Так, 27 січня Макс мала виступити на ювілейному заході Chaos у The Dive Bar.

Зазначимо, що останніми роками Масуїмі переключилася на роботу моделі та зібрала понад 300 тисяч передплатників на своїй сторінці в Instagram.

Після новин про її смерть шанувальники у соціальній мережі висловили співчуття.

"Це так сумно. Вона була така унікальна. Було мило, коли я мав можливість зустрітися з нею на заході в 2017 році. До побачення, Масуїмі. Сподіваюся, ти в кращому місці".

"Завжди прокладала свій власний шлях", - пишуть у мережі.

Відомо, що Масуїмі Макс народилася в Літл-Році, штат Арканзас, і мала корейське та німецьке походження. Коли вона була підлітком, її батько звільнився з ВПС та переїхав до Лас-Вегасу.

Її кар'єра моделі почалася в 2000 році, коли Макс почала з'являтися у низці видань. Крім Playboy вона також була представлена ​​в Maxim, Alt Magazine та Bizarre Magazine, а також в інших виданнях.

Якось журнал Sinical Magazine сказав про Макс так: "Вона надихнула легіон альтернативних моделей зашнурувати корсет, натягнути панчохи та взутися в туфлі на шпильках. Масуїмі - справжній "майстер маскування", вона часто сама створює костюми та декорації, а також є майстерною виконавицею вона - справжній оригінал у морі, повному наслідувачів, і одна з небагатьох моделей, які зробили кар'єру на тому, що вона любить".

Крім того, Макс знялася в Cornman: American Vegetable Hero, Giantess Battle Attack, а також зіграла роль у фільмі XX: State of the Union, де знімався Семюель Л. Джексон та Ice Cube у головних ролях.

Читайте також:

Жінки за ним сохли мільйонами: не стало легенди серіалу "Беверлі-Хіллз, 90210". Пішов таким молодим

Не приманюйте небіжчика до дверей: які речі померлої людини краще не зберігати в будинку

Не стало легендарного актора, фільми з яким дивилися цілими поколіннями

Путін наказав вербувати африканські племена для атаки Україною