Всі господині знають, що навіть незважаючи на ретельне миття банок від консервованих продуктів кухонною губкою з засобом для чищення, зайвий "аромат" в більшості випадків залишається. І нічого дивного в цьому немає: при консервуванні овочів, як правило, використовується оцет, який відрізняється різким та специфічним запахом. Проте зневірятися з цього приводу не варто.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІдеального результату буде досягнуто, якщо використовувати гірчичний порошок.
У скляну тару треба налити просту воду і насипати трохи вищезгаданого сипучого продукту (1 ч. л. буде цілком достатнього).
Далі ємність слід закрити кришкою і ретельно потрясти.
Потім вміст треба вилити. Наступний етап - промивання скляної тари простою рідиною (без будь-яких добавок).
Підсумком процедури, швидше за все, стане повне порятунок банки від зайвого запаху. Після цього ємність знову стане придатною для використання у побуті та кулінарії.
Читайте також:
Тепер цвілі точно не буде: що потрібно зробити з кришкою на банці з томатною пастою чи консервацією
Краще їх викинути: як довго можна зберігати домашню консервацію, щоб не отруїтися
Так робили ще наші дідусі: для чого старі дачники роблять дірки у кришках для консервації