Вірити в прикмети і забобони чи ні – особистий вибір кожної людини. Разом з тим, ніхто не заперечуватиме, що дуже часто віра в прикмети допомагає спростити сприйняття світу навколо. Ще б пак, деякі забобони надають людині впевненість у власних силах, виконуючи роль плацебо. До речі, більшість людей дотримуються їх, вважаючи, що таким чином вони не лише захищають себе від неприємностей, а й шанують пам'ять своїх предків.

І справді, існує безліч прикмет-застережень, завдяки яким можна уникнути неприємностей. Щодня тижня приноситиме успіх, якщо слідувати народу мудрості і не ігнорувати попереджувальні знаки.

Так, неділя – це сьомий день, який завершує тиждень. Споконвіку вважалося, що останній день потрібно провести на позитивній ноті, адже якщо це вдасться зробити, тоді пощастить уникнути багатьох проблем.

Отже, щоб зберегти удачу та прожити наступний тиждень на позитивній хвилі, слід прислухатися до прикмет. Згідно з повір'ям, неділя призначена для відпочинку, тому працювати без необхідності в цей час не варто.

Нові починання, серйозні справи та фізична праця в неділю не принесуть успіху, оскільки цей день заведено присвячувати молитвам.

У неділю не можна змінювати свою зовнішність або кардинально змінюватись. Відвідування сауни, стрижка волосся та нарощування нігтів може призвести до проблем. Є ймовірність, що у деяких сферах життя переслідуватимуть невдачі.

Не обрізайте нігті на ногах та руках – так ви самі себе позбавите здоров'я та сил.

А ще цього дня не дають порожніх обіцянок. Якщо їх не виконувати, успіх може відвернутися від людини на тривалий час. І тоді не дивно, що чорна смуга у житті просто переслідуватиме людину. Це стосується не лише справ та роботи, а й особистого життя.

Не можна в неділю плакати та скаржитися на свою долю. Якщо порушити це табу, можна спричинити лиха і всі три роки жити без удачі. Останній день тижня не рекомендується сумувати. Зневіра здатна лише зруйнувати людську ауру і посилити становище.

Вранці кидають жменю цукрового піску у вікно, щоб весь наступний тиждень був солодким та вдалим.

Цього дня господиня вдома має весь день (в домашніх умовах) проходити босоніж. Вважається, що так вона може залучити до своєї родини благополуччя та відлякати фінансові невдачі.

Розбити цього дня щось із посуду — знайти незабаром багатство.

Читайте також:

Не злить долю і не відлякуйте успіх: що не можна робити в неділю. Важливі прикмети

Чому не можна спати головою на північ чи ногами до дверей: про що говорять прикмети

Або до біди, або до поломки в дорозі: названо найголовніші прикмети водіїв, в які вірять навіть досвідчені автомобілісти.

Біда постукає до будинку дуже несподівано: коли в жодному разі не можна стригти нігті. Запам'ятайте ці прикмети