Півтори доби продовжується розбір завалів будинку в Одесі, куди потрапив російський безпілотник. Для Одеси це найстрашніша трагедія за весь час вторгнення.

Наразі підтверджено 10 загиблих, серед них 3 дітей.

Стало відомо, що внаслідок дронової атаки по Одесі загинула багатодітна родина військових. Тіла Олега, Тетяни та їхньої семимісячної доньки Лізи виявили під завалами. Ще двоє дітей подружжя вважає зниклим.

Олег та Тетяна Кравець були військовими, познайомились на службі. Пізніше Тетяна звільнилася, щоб доглядати новонароджену дочку.

Її чоловік був останнім сином своїх батьків – його брат Євген загинув у 2014 році у зоні АТО. Про це розповіли близькі друзі родини Любов та Владислава.

"Він найкращий друг мого чоловіка Віталіка. Вони служили разом. Він лише вітав його з Днем народження. Батько Олега теж військовослужбовець. Женя загинув десять років тому, 27 років йому було. Так шкода. Дуже хороша родина".

Маленька Ліза була єдиною спільною дитиною подружжя, 29 лютого їй виповнилося сім місяців. Тетяна мала ще трьох дітей від попереднього шлюбу, двох із них, дев'ятирічного Сергія та восьмирічної Злати, досі шукають під завалами.

Олег та Тетяна Кравець загинули у своїй квартирі

"Він узяв її з трьома дітьми і вони народили Лизоньку. Старший хлопчик, Володимир, поїхав до Раухівки до дідуся з бабусею і залишився живим, а троє загинули: спільна дитина та двоє першого шлюбу", - додала Любов.

Інша подруга родини Владислава розповіла, як співробітники ДСНС намагалися знайти когось із подружжя:

"Там де пральна машинка і відчинені двері. Це їхня квартира. Це там, де вони були: спальня, де вона спала з Олегом, і з ними Лезочка маленька. Одна кімната наче й балкон не обвалилася. але очевидно, що вони не вижили, – додала подруга сім'ї Владислава.

Читайте також:

Траур в Одесі: росіяни вдарили по житловій багатоповерхівці, перші подробиці

У Пентагоні вже заявили, що НАТО воюватиме з Росією: що відповіли у Лаврова

Серце не витримало: не стало легендарного актора-коміка, якого любили мільйони