Шанувальникам повідомили новину про те, що помер актор Олександр Казимиров.

Шанувальники в жалобі, тому що їм повідомили новину про те, що помер відомий актор Олександр Казимиров. На момент смерті йому виповнилося 76 років.

Про це повідомив його колега Юрій Ющенко у Facebook.

Відзначається, що артист помер 13 березня. Причина його смерті не вказано.

Казимиров народився в 1944 році в Одесі. У 1966 році він закінчив Одеське театрально-художнє училище і працював в Одеському російському драматичному театрі імені Іванова.

За всю свою плідну кар'єру Олександр Казимиров встиг знятися в більш ніж в 30 картинах. Наприклад, шанувальники запам'ятали його за такими культовими фільмами як "Пригоди Електроніка", "ліквідація", "слідами капітана Гранта" та інших.

Про похорон великого актора також нічого невідомо. Шанувальники висловлюють свої слова підтримки і співчуття родичам і близьким людям артиста. Адже зараз вони потребують цих словах, щоб з кимось розділити свій біль втрати.

Варто сказати, що за останній час померло багато відомих акторів і діячів культури. Причиною смерті деяких з них став коронавірус. Але їх тільки сама частина. Багато померли від супутніх хвороб, які мучили їх протягом тривалого часу.

Раніше Hyser писав про те, що фанати Little Big в тихому жалобі, не стало відомої артистки.

Також писали, що не стало відомого українського екс-міністра, нація в жалобі від новини.

Нагадаємо, що померла відома актриса, яка зіграла радистку Кет у фільмі «Сімнадцять миттєвостей весни».