Російські окупанти знову знехтували "режимом повного припинення вогню"

Про те, що в п'ятницю, 19 березня, збройні формування РФ обстріляли позиції ЗСУ, на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook інформує оперативно-тактична група "Схід".

Окупаційні війська Росії атакували позиції українських воїнів з мінометів великого калібру (120 міліметрів), стрілецької зброї, ручних і станкових гранатометів та важких кулеметів в районі населеного пункту Водяне, підконтрольного оперативно-тактичній групі "Схід". Через щільний ворожий вогонь один з військовослужбовців, що входить до складу ООС отримав важкі травми, несумісні з життям. Командний склад висловлює глибокі та щирі співчуття усім близьким та родичам загиблого патріота.

Зазначимо, що у відповідь на вогонь російських окупаційних військ українські захисники дали симетричну відповідь. Зараз на місці трагічного інциденту працює група швидкого реагування ЗСУ разом з посадовими особами бригади. Про те, як вороже діяли збройні угруповання Російської Федерації українська сторона вже повідомила представників ОБСЄ, звернувшись до загального центру контролю і координації припинення вогню.

Нагадаємо, що цього четверга, 18 березня, на Донбасі також загинув військовослужбовець. Через ворожі прицільні залпи боєць отримав важке вогнепальне поранення, яке в підсумку виявилося смертельним. Сумна подія сталася поблизу з населеним пунктом Південне. Бійцю ЗСУ спробували екстрено надати медичну допомогу, проте врятувати йому життя, на жаль, не вдалося. Цього разу інцидент стався в зоні контролю групи "Північ".

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що Володимир Путін осоромився, вступивши в дитячу полеміку з Джозефом Байденом.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що Леонід Кравчук попередив, до чого може призвести нестача питної води на окупованому Кримському півострові.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що за словами політолога, зміна влади в Росії може відбутися вже цього року.