Прихильники засудженого на сім років в'язниці Сергія Стерненко проводять нову акцію підтримки в Києві.

Сьогодні, 20 березня, в Києві проходить чергова акція підтримки Сергія Стерненка. Нагадаємо, що рішенням суду він був засуджений на сім років в'язниці. Анонс цієї акції з'явився на офіційному Telegram-каналі активіста.

Там підкреслили що акція під назвою "Не чуєш?Побачиш" відбудеться в день народження Стерненка на Банковій, оскільки президент Володимир Зеленський "вирішив ігнорувати мирний протест".

"20 березня — день народження Сергія. Однак свої 26 років він змушений зустрічати у в'язниці. Президент вирішив повністю ігнорувати наш з вами мирний протест. Ми чекали два тижні. Тому на день народження Сергія ми трохи посвяткуємо, запалимо і нагадаємо президенту про його обов'язки обов'язки перед народом України", — йдеться в анонсі.

Крім того в повідомленні йшлося про те, що на 23:00 запланований якийсь сюрприз. Всіх активістів також попросили взяти з собою всі необхідні речі, які стануть в нагоді для тривалого перебування на вулицях. Також організатори закликали всіх учасників бути акуратними і допомагати тим, хто можливо отримати якісь поранення.

Всі отримані каліцтва Учасники мітингу повинні обов'язково фотографувати, щоб потім у них на руках була доказова база.

Вже вдень під офіс президента прибули наряди поліції, які повинні стежити за порядком.

Раніше Hyser писав про те, що в Україні протестувальники виходять на вулиці: озвучені вимоги.

Також писали, що до резиденції Зеленського терміново стягнули силовиків, що відбувається.

Нагадаємо, що Київ заблокований, на всіх в'їздах і виїздах зі столиці стоять поліцейські блок-пости.