У Києві акція на підтримку ув'язненого Стерненко вийшла з-під контролю.

У Києві сьогодні, 20 березня, проходить акція на підтримку ув'язненого Сергія Стерненка. Нагадаємо, що він був засуджений судом до семи років тюремного ув'язнення. Але багато активістів вважають такий вирок не обґрунтованим. Сьогодні під час акції протесту біля стін офісу Президента зібралося багато людей, які палили фаєра і обливали стіни будівлі фарбою.

На місці знаходиться поліція, яка не може впоратися з натовпом і відтіснити від будівлі офісу Президента. Мітингувальники робили кілька спроб взяти будівлю штурмом, але у них це не вийшло.

Але будівлю ОП облили фарбою і навіть спробували спалити офіційну табличку перед входом. Таким чином протестувальники хотіли показати свої позицію.

"Президент вирішив повністю ігнорувати наш з вами мирний протест. Ми чекали два тижні. Тому на Сергієв день народження ми трохи посвятимо, запалимо і нагадаємо президенту про його обов'язок перед народом України", – з такою заявою виступили прихильники ув'язненого. Нагадаємо, що саме сьогодні Стерненко виповнюється 26 років.

у Києві набирає обертів мітинг на підтримку Сергія Стерненка, фото: скріншот

Не обійшлося і без згадки про Арсена Авакова.

Після біля офісу Президента мітингувальники навіщось запустили салют.

Раніше Hyser писав про те, що до резиденції Зеленського терміново стягнули силовиків.

Також писали, що на всіх в'їздах і виїздах зі столиці стоять поліцейські блок-пости.

Нагадаємо, що українці вийшли на Банкову і вимагають змін.