В результаті ворожого обстрілу загинув український військовослужбовець

Незважаючи на встановлене перемир'я російські збройні формування на Донбасі регулярно влаштовують провокації та порушують режим тиші. Так, в суботу, 20 березня ворог в черговий раз обстріляв позиції ЗСУ. В результаті атаки загинув український захисник. Про це повідомляє пресслужба ОТУ "Північ".

Згідно з інформацією противник відкрив прицільний вогонь по позиціях українських військовослужбовців поблизу населеного пункту шуми. Обстріл здійснювався зі стрілецької зброї.

В результаті атаки з боку противника один український захисник отримав вогнепальне поранення. Зазначається, що бійцю оперативно надали першу медичну допомогу, проте поранення були серйозними і йому знадобилася Евакуація до медичного закладу. На жаль під час транспортування військовослужбовець помер. Командування висловило рідним і близьким бійця співчуття.

Відзначається, що українські захисники не залишили безкарним дію противника і відкрили вогонь у відповідь. Також про ворожі дії бойовиків українська сторона вже повідомила представників ОБСЄ.

Українці також відреагували на трагічну подію на передовій і принесли співчуття близьким загиблого.

"Вічна пам'ять Герою. Співчуття рідним і бойовим побратимам", "вічна пам'ять", "Вічна Пам'ять Герою!", "Нехай з Богом спочиває..", "Давати відсіч !!! Слава героям !!! Смерть ворогам!", "Треш ... 3 день поспіль", "Вічна пам'ять Герою! Співчуття родині", - написали в коментарях до публікації.

Коментар. Фото: скріншот facebook
Коментар. Фото: скріншот facebook

Коментарі. Фото: скріншот facebook
Коментарі. Фото: скріншот facebook

Коментарі. Фото: скріншот facebook
Коментарі. Фото: скріншот facebook

Раніше портал Hyser повідомляв, що на Донбасі загинув український захисник.

Також портал Hyser писав, що глава української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук заявив, що Росія може завдати великого удару по Україні.

Крім того портал Hyser інформував, що в уряді розробили план, який допоможе повернути під контроль території на сході країни, окуповані Росією.