В "Укрзалізниці" сповістили українців про рух поїздів у "червоних" зонах

Відтоді, як в Україні вдруге оголосили про початок адаптивного карантину, в країні повністю зникли "Жовті" області з відносно невеликою кількістю карантинних обмежень і наростає кількість "червоних" зон, в яких адаптивним карантином передбачаються найсерйозніші запобіжні заходи. В офіційній прес-службі "Укрзалізниці"розповіли, чи вплине введення "червоних" зон у деяких областях на залізничне сполучення.

Повідомляється, що в Державній комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій постановили, як відбуватимуться Пасажирські перевезення в "червоних" зонах адаптивного карантину з 25 березня.

Так, в Миколаївській області до 1 квітня поточного року не буде обмежень по посадці і висадці пасажирів, втім, "Укрзалізниця" разом з Міністерством охорони здоров'я відстежують епідеміологічну обстановку в області і в разі необхідності може ввести обмеження.

У Львівській області висадка і посадка пасажирів на потяги до 30 березня обмежена не буде, однак, знову ж таки, у разі, якщо ситуація із захворюваністю коронавірусною інфекцією продовжить посилюватися, обмеження можуть ввести.

У трьох " червоних областях України, а саме в Київській, Сумській та Одеській на даний момент обмеження по висадці та посадці пасажирів на поїзди немає і не передбачається.

У той же час, в Чернівецькій, Івано-Франківській, Житомирській та Закарпатській областях діють обмеження на продаж квитків, а також на висадку і посадку в цих регіонах аж до 6 квітня включно.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що народний депутат від фракції " Слуга народу "вирішив звільняти медиків, які не отримали вакцину проти коронавірусу"CovdShield".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що багато українців побоюються того, що в країні в черговий раз введуть загальнонаціональний локдаун. У Раді національної безпеки і оборони заявили, що така можливість існує і розповіли, в якому випадку локдаун введуть.

Також "Hyser" писав, що Міністерство охорони здоров'я налякало українців новою інфографікою: стало відомо, що в Україні не залишилося жодної "жовтої" зони адаптивного карантину.