Голова ВРУ Дмитро Разумков підписав розпорядження про скликання кількох позапланових засідань

Про те, що у вівторок, 30 березня, згідно з вимогами Президента України та 156 народних депутатів, заплановано позачергове засідання парламенту, повідомляє пресслужба Верховної Ради України.

Варто нагадати, що 25 березня, Дмитро Разумков повідомляв, що крім ознайомлення з інформацією від силових відомств, щодо акції протесту біля Офісу Президента, також буде розглянуто від 16 до 18 питань.

У підсумку вже визначено перелік з 19 важливих завдань. Зокрема, на порядку денному будуть питання відносного виконання військового боргу і військового обліку, зміни в Державному бюджеті по частині фінансування Міністерства аграрної політики та продовольства і законопроєкт, що стосується змін Податкового кодексу(передбачає стимулювання "детінізацію" через добровільне декларування всіх активів і сплату одноразового внеску до держбюджету). Зазначимо, що останній пункт анонсувався командою Володимира Зеленського як пріоритетний, до виконання вже найближчим часом.

Верховна Рада. Фото: скріншот Youtube-відео
Верховна Рада. Фото: скріншот Youtube-відео

Також Дмитро Разумков, на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, доповнив, що крім цього, буде розглядатися проєкт ЗУ "Про надання допомоги застрахованим громадянам"(в період дії посилених карантинних обмежень, викликаних пандемією коронавірусної інфекції). Додаткове засідання буде проведено відразу після узгодження цих економічних заходів. На ньому і буде заслухана інформація від Голови СБУ Баканова і.Г., голови Національної поліції України Клименка і. В., і виконуючого обов'язки директора Державного бюро розслідувань Сухачова А. А., про ті події, які відбулися 20 березня 2021 біля будівлі ОП України.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що в Україні вже 12 областей потрапили до "червоного" списку карантинних обмежень.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що Російська Федерація накопичує військові сили в анексованому Криму.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що за некоректне зображення території України, в уряді передбачили величезні штрафи.