Недалеко від Запоріжжя з рейок зійшов пасажирський склад

Про те, що 29 березня, у вівторок, на маршруті Запоріжжя - Київ через незрозумілий інцидент з колій зійшло 6 вагонів з 9, повідомляє пресслужба "Укрзалізниці".

Національний залізнична компанія вже створила комісію, яка повинна приступити до розслідування причин і обставин події. З рейок зійшли вагони пасажирського складу №732, наступного за маршрутом Київ - Запоріжжя. Як стверджують представники "Укрзалізниці", в результаті залізничної катастрофи ніхто не постраждав.

Згідно з інформацією, що надійшла, інцидент стався за 50 кілометрів від кінцевої основної станції - Запоріжжя. У вагонах, які зійшли, перебувало 88 пасажирів. На цей час в залізничній компанії обіцяють, що розв'язати питання з доставлянням цих пасажирів до станції призначення. Поки ж тільки опрацьовується можливість переміщення громадян резервним складом, наступним за тим же маршрутом у зворотному напрямку.

Нагадаємо, що не так давно, в "Укрзалізниці"повідомляли про початок робіт з капітального ремонту та реконструкції шляхів, що зазвичай виконуються в літній сезон. Цього року компанія планувала приступити до капітального ремонту близько 400 кілометрів залізничного полотна, а ще 800 кілометрів - просто оновити. Зокрема, ремонту підлягали маршрути: Київ - Фастів-Жмеринка - Вапнярка-Одеса, Львів-Стрий-Чоп, Козятин-Шепетівка-Здолбунів, Кривий Ріг (Головний) - Комиш-Зоря - Волноваха - Маріуполь та Дарниця - Гребінка.

Можливо, що перейти до необхідного ремонту слід трохи раніше, що допоможе виключити крах пасажирських складів.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що голодні пасажири "Укрзалізниці", замовили доставляння їжі прямо до поїзда, що йде.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що у Міністерстві охорони здоров'я України без пояснень прибрали з" червоного "карантинного списку три області, і перемістили їх в"помаранчевий".

А до цього "Hyser" розповідав про те, що в "Укрзалізниці" не обмежуватимуть рух пасажирських поїздів у зонах з "червоною" епідемічною небезпекою.