Українців чекає високий рівень смертності, викликаний третьою хвилею пандемії коронавірусної інфекції

Про те, що в уряді очікують величезне зростання смертності серед числа захворілий, повідомляє Telegram-канал "Жінка з косою".

Зокрема, в групі пишуть, що політичні інтриги, які тривають в середовищі народних обранців і конкуруючих партій, можуть зіграти свою сумну роль, через те, що чинна влада бажає перекласти свою відповідальність на місцеві органи самоврядування, що не заважає регіональній владі, своєю чергою, звинуватити уряд у зриві масової вакцинації, підготовці до можливого витка пандемії коронавірусу, і відсутності належного фінансування сфери медицини України.

Також стало відомо, що заступник глави офісу Президента, Кирило Тимошенко, вже почав формувати групу підтримки, що складається з лояльних мерів, які повинні будуть перейти до критики незгодних з діями уряду міської влади.

Повідомлення. Фото: скріншот t.me/skosoi
Повідомлення. Фото: скріншот t.me/skosoi

Нагадаємо, за даними МОЗ України, на суботу, 3 квітня 2021 року, в нашій країні вже зафіксовано ще 20 341 підтверджених випадків інфікування коронавірусом(медичних працівників - 473, неповнолітніх - 809). Таким чином, на цей момент, загально число активних пацієнтів досягло позначки в 355 360 хворих громадян.

Пандемія коронавірусу. Фото: скріншот YouTube-відео.
Пандемія коронавірусу. Фото: скріншот YouTube-відео.

З початку пандемії коронавірусної інфекції в Україні пройшли вакцинацію всього лише 286 647 осіб, першу частину комплексу отримало 286 645 громадян, повний процес щеплення - 2 людини. На перших місцях за щоденним приростом серед інфікованих знаходять Київська, Львівська, Харківська, Дніпропетровська та Одеська області.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що голова Верховної Ради України Дмитро Разумков попередив, в якому випадку в нашій країні можуть оголосити надзвичайний стан.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що медичні експерти розповіли, чи можна вживати алкогольні напої, якщо інфікований коронавірусом.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що з 5 квітня 2021 року в столиці України заборонять вільний рух міського громадського транспорту.