Нумеролог розповіла, які сюрпризи піднесе дзеркальна дата 04.04.2021

Неділя, 4 квітня вважається дзеркальною датою. У цей день можна вирішити всі проблеми, які не дають спокою, а також багатьом може пощастити у фінансовому плані. Яким енергетично буде день 04.04.2021 розповіла нумеролог Лариса Браницька порталу obozrevatel.
За словами нумеролога 4-це число спокою, здоров'я, умиротворення, стабільності і розважливості. Цей день ідеально підійде, щоб будувати плани на подальше життя. Енергетика 4 квітня дозволить також продумати питання стабільних фінансових надходжень. Крім того в цей день рекомендується приймати рішення, які з тих чи інших причин відкладалися на потім з дня в день.
Лариса Браницька зазначила, що цей день в сумі дає число 13, що знову дає 4 (1+3). Від цього стабільність і рівновага тільки множаться. Крім того в психоматриці цього дня присутній число 5. Воно дозволить поглянути на всім звичні речі під іншим кутом, а також допоможе вирішити ряд проблем і принесе зміни. В цілому, за словами нумеролога, 4 квітня є днем енергетичного підйому.
Експерт підкреслює, що день 4 квітня пройде пів сузір'ям, символом якого є Сонце. У цей день людина має шанс повною мірою прийняти свою енергію і направивши її в потрібне русло змінити своє життя. Також 4 квітня існує висока ймовірність отримати пропозицію руки і серця.
Однак крім позитивного впливу ця дата може накликати біду. Тому в цей день важливо обмірковувати кожну фразу, адже деякі слова можуть зіпсувати відносини з близькими. Також важливо правильно формулювати свої бажання і цілі. Ставте перед собою тільки ті цілі, до яких ви дійсно хочете прийти.