Білоруська телеведуча заявила, що Україна "загинається від злиднів" поки президент "сидить в розкішному кабінеті"

На білоруському телеканалі "СТВ" ведуча Юлія Артюх заявила, що Україна знаходиться за межею злиднів, а українці поневіряються по смітниках у пошуках їжі. Відповідний відеозапис був опублікований на YouTube.
Телеведуча Юлія Артюх виступила проти опозиції Білорусі, зокрема Світлани Тихановської, і в якості негативного прикладу можливих наслідків зміни влади вирішила привести Україну.
"Бідний український народ. Вони пережили війну, загинули люди. Ви давно були в Україні? Вибачте, але це не процвітаюча країна, а загинається від злиднів", - сказала ведуча.
Юлія Артюх також заявила, що українці перебувають за межею бідності і "лазять по смітниках у пошуках їжі". Водночас глава держави сидить у "розкішному кабінеті" постійно знімаючи "стрімчики". Ведуча іронічно зазначила, що на її думку, саме це і є однією з головних функцій українського президента.
Свій монолог Юлія Артюх підсумувала заявою, що краще підтримає диктатуру в країні, ніж "продажну маріонеткову демократію".

До слова, раніше президент України Володимир Зеленський анонсував створення на території України інформаційного центру, який буде припиняти спроби пропагандистів дестабілізувати ситуацію в державі і боротися з фейками. При цьому глава держави не назвав точної дати запуску проєкту, зазначивши тільки, що він почне роботу в "найближчий час".

Крім того портал Hyser інформував, що генерал ЗСУ попередив про можливий напад Російської Федерації з боку Білорусі. Кремль може використовувати сусідню державу, як плацдарм, з якого почне проведення широкомасштабних агресивних дій.