Експерт розповів, чи займе дочка Путіна крісло глави Кремля

Російський правозахисник Микола Полозов оцінив шанси Катерини Тихонової, яку називають дочкою Володимира Путіна, стати наступним президентом Росії. Про це він розповів в ефірі телеканалу obozrevatel.

Микола Полозов вважає, що передала посади Володимира Путіна у спадок малоймовірна. Найімовірніше, що на посаду наступного глави Кремля будуть підшукувати людину, яка "буде виглядати як консенсус всередині Еліт". На думку правозахисника наступник повинен дати гарантії Путіну і тому, хто буде йти разом з ним.

Швидкої зміни влади в Росії, як зазначив Полозов, можна не очікувати. На підтвердження цьому він навів недавнє "обнулення" президентських термінів Путіна. Правозахисник прокоментував чутки про хворобу Володимира Путіна і зазначив, що навіть якщо це так, то він не піде з посади і навіть у "напівнепритомному стані" триматиметься за владу.

Полозов також підкреслив, що передача влади Катерині Тихоновій малоймовірна і через те, що в Росії вже робилася спроба часткової передачі влади. Тоді до влади прийшов абсолютно керований Медведєв, проте всередині російської еліти спалахнув серйозний конфлікт через те, що соратники Путіна не хотіли поступатися лібералам, які прийшли з Медведєвим.

Микола Полозов нагадав, як нинішній глава Кремля опинився біля самої верхівки влади. Він зазначив, що Володимир Путун був регіональним чиновником, який перебував не в другому або третьому, в двадцять п'ятому ряду російського політикуму. Однак "волею доль" став президентом РФ. Правозахисник заявив, що не виключає, подібний підбір наступників і в наш час.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Леонід Кравчук заявив, що Росія не бажає бачити в Україні незалежну державу, тому на мирне врегулювання конфлікту можна не розраховувати.

Також наш портал інформував, що Володимир Путін публічно "забув" про Володимира Зеленського.

Нагадаємо, що окупаційна влада Кримського півострова вирішила відзначити карантинні обмеження для святкування річницю окупації.