Днями в мережі з'явилося інтерв'ю популярного російського виконавця Валерія Меладзе, в якому він відповів на провокаційні запитання журналістки Ксенії Собчак.

У тому числі, артист зізнався, що сімейна гармонія не залежить від матеріального достатку. І як приклад навів сім'ї, які живуть у величезних особняках і придбали за гроші «все, що можна», але щастя це не принесло.

"Зовсім не важливо, якого розміру у тебе будинок. Не так сумно виглядає хороша сім'я, що живе в маленькій квартирці... Це зовсім не сумно, це красиво. У всьому повинна бути гармонія. Я хотів би зберегти те, що мені цінно. І хотів би позбутися того, що мені не подобається..." - зізнався артист.

Розчулена дружина вокаліста-Альбіна Джанабаєва розмістила фрагмент його інтерв'ю у себе на сторінці і звернулася до аудиторії: «Не шукайте вад в інших, вони у кожного знайдуться... відкривайте в людях нове і важливе, що зробить краще вас ❤️».

Фолловери зіркової пари оцінили одкровення Меладзе-молодшого, але не забули нагадати йому про розлучення з першою дружиною: "Як ви доповнюєте один одного восхищ захоплююся😍 👏 🔥", "Ще хочеться додати, не зраджуйте своїм дружинам, раз вибираєте раз і назавжди!", "Не можна знайти те, чого немає, Альбіна. Ваш чоловік ідеальний. Про нього мріє півкраїни".

До слова, в березні 2021 року Альбіна Джанабаєва народила співакові третю дитину - дочку Агату. Зіркові батьки із задоволенням діляться подробицями життя в новому статусі і записують забавні фотозвіти про те, що відбувається за зачиненими дверима їхнього особняка:

Раніше "Hyser" писав про те, що Костянтин Меладзе випадково Злив у мережу фото свого сина Валерія.

Також наш портал розповів про те, що у Мережу потрапило рідкісне фото родини Меладзе.

Нагадуємо, що шанувальники оцінили вокальні здібності Костянтина Меладзе в його дуеті з Вірою Брежнєвою.