Екс-президент України Петро Порошенко вирішив подати до суду на нинішнього президента Зеленського і тих людей, які причетні до так званих " плівок Медведчука".

Екс-президент України Петро Порошенко здивував своїм рішенням. Вся справа в тому, що він вирішив подати в суд на нинішнього президента нашої країни Володимира Зеленського і людей, які причетні до так званих "плівок Медведчука".

Про те, що було подано заяву до суду розповів на своїй сторінці в соціальній мережі адвокат екс-президента України Ігор Головань.

Захист екс-президента стверджує, що до" плівок " нібито причетний Офіс президента. Крім того захист аргументує свій вчинок тим, що опубліковані так звані "плівки Медведчука" спрямовані проти Порошенка. Тому вони готові відстоювати його інтерес в суді.

Тому було прийнято рішенням про те, що представник екс-президента направить позов до суду, щоб відновити справедливість. У той же час було висунуто звинувачення і проти журналіста Дениса Бігуса. У ньому йдеться, що журналіст нібито неправильно змонтував плівки і в них повністю порушена хронологія.

У той же час адвокати Петра Порошенка вимагають від журналістів, щоб вони оприлюднили всі так звані "плівки Медведчука", які, за їх заявою, набагато більше, ніж 36 годин.

Захист Порошенка наполягатиме на тому, щоб у справі детально розібралися і були опубліковані всі матеріали.

У той же час сам Денис Бігус заявив про те, що ніякої юридичної підстави в його звинуваченні немає. І порадив адвокатам Петра Порошенка додатково звернутися до СБУ. Можливо, на думку Бігуса, там вони зможуть знайти ту інформацію, яку вимагають від журналіста.

Раніше Hyser писав про те, що Володимир Зеленський зробив гучну заяву щодо майбутнього політичної кар'єри Тимошенко.

Також писали, що Володимир Зеленський висловився про Порошенка.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський екстрено збирає Раду.