У Польщі зазнав аварії вертоліт з українцями на борту.

У Польщі сталася чергова НП з українцями. Цього разу там впав у воду вертоліт, на борту якого перебували троє українців. Відомо, що вертоліт впав в озеро Талти. За словами очевидців, незабаром після зльоту виникли проблеми з двигуном. Вертоліт почав поступово опускатися. Він впав у воду і почав йти на дно. Але на превелике щастя всім трьом пасажирам вдалося вижити.

Так як їм допомогли врятуватися люди, які в той момент проїжджали повз місця аварії на мотороною човні. Вони змогли самі витягнути постраждалих з води. Після були викликали рятувальники і карети швидкої допомоги.

Найбільш постраждалу жінку з пошкодженням хребта доставили в лікарню в Гижицкий. Її 17-річна дочка теж отримала травми хребта. Її вертольотом польської медичної авіаційної рятувальної служби доставили в Ольштин. Пілота відправили в лікарню в Гижицький для спостереження.

Рятувальники тут же стали вивчати уламки вертольота, які були у воді. Ними було встановлено, що більше люде на борту не було. На жаль, поки невідомо, в якому стані перебувають постраждалі люди. Але лікарі роблять все можливе, щоб вони незабаром пішли на поправку. Адже те, що вони змогли вижити в такій авіакатастрофі вже велике щастя.

Нагадаємо, раніше в Польщі в ДТП потрапив автобус, в якому також перебували українці. Найбільше постраждала 11-річна дитина. У нього діагностовано сильну травму селезінки і голови. Він перебуває у важкому стані. Також сильні травми отримали і батьки. Вони також знаходяться в лікарні. Лікарі борються за їхнє життя.

Раніше Hyser писав про те, що на Камчатці з радарів пропав літак, рятувальники нічого не можуть вдіяти.

Також писали, що літак МАУ при зльоті забув своїх пасажирів.

Нагадаємо, що з'явилося фото з місця аварії літака в Маянмі.