Знаменита російська актриса Христина Асмус розповіла шанувальникам про те, що отримала серйозну травму ноги. Артистка опублікувала пост, в якому повідала, що послужило причиною її проблем зі здоров'ям і що це відбувається з нею періодично.

Так, зірка провокаційної кінострічки "Текст" зізналася: "Є у мене особливість - раз на кілька років рвати собі зв'язки на ногах". У 2015 році Христина Асмус серйозно травмувала коліно, і тільки завдяки зусиллям лікарів її коліно вдалося «зібрати по частинах».

Тоді, за словами екс-дружини Гаріка Харламова, вона випала з робочого ритму на 7 місяців і упустила можливість знятися в декількох проектах, які пізніше непогано «вистрілили».

Цей період став одним з найскладніших в її житті, але через деякий час вона усвідомила, що ця «пауза» була їй потрібна. "Зараз я відчуваю теж саме. Неначе мені сказали: "Христина, не метушися...". Окай, не буду. У мене зараз по-іншому і не вийде " - зізналася актриса.

Дочка Христини Асмус і Гаріка Харламова-Анастасія. Скріншот зі сторінки Христини Асмус в Instagram

У коментарях до публікації шанувальники обсипали кінозірку побажаннями якнайшвидшого одужання: "Все Буде Добре, ви сильна, дуже хороша, добра і щира, що в наш час рідко серед медійних персон👍 👍 👍 🤗 🤗 🤗", "Доля завжди розставляє все на свої місця. Значить так треба, правильні висновки зробила", " Поправляйся, Принцеса👸".

Раніше "Hyser" писав про те, що шанувальники стурбовані зовнішнім виглядом Гаріка Харламова.

Також наш портал розповів про те, що Христина Асмус похвалилася унікальною розтяжкою.

Нагадуємо, що Христина Асмус показала чоловіка, який кардинально змінив її життя.