В одному з черкаських дитсадків сталася кричуща ситуація.

Стало відомо, що няня в дитячому садку побила дворічного малюка, повідомила Тетяна Панасенко в спільноті "Новини Черкащини" в Facebook. Які саме удари були нанесені малюкові автор не уточнює, проте відомо, що після них у дитини утворилися синці.

Після того, як повідомлення про побиття дитини у дитячому садку №55 з'явилося в соціальних мережах, місцева влада відреагувала на подію. Вони перевірили інформацію і підтвердили, що інцидент мав місце бути.

"Няня буде звільнена. Методисту, яка виконувала обов'язки завідуючої, буде винесена догана за відсутність відповідної реакції на такий ганебний і протиправний вчинок", - повідомила в коментарях заступник міського голови Анастасія Чубіна.

Знайома постраждалої сім'ї відреагувала на пост і в коментарях зазначила, що у малюка після побоїв утворилися синці і синець на сідницях і спині.

Українці були шоковані подією і висловили все, що думають на адресу няні і деякі запропонували батькам влаштувати їй самосуд.

Раніше Hyser писав про те, що у Вінниці жінка в стані сильного алкогольного сп'яніння на білому кросовері Haval збила 13-річного хлопчика.

Також Hyser повідомляв, що у дитсадку Запоріжжя хлопчикові заборонили користуватися туалетним папером.

Нагадаємо, що патрульний врятував хлопчика, який поліз за взуттям і мало не потонув.