Пішов з життя знаменитий актор Боллівуду Діліп Кумар

Для тисяч шанувальників по всьому світу 7 липня 2021 року став днем жалоби. Зупинилося серце знаменитого актора Боллівуду Діліпа Кумара, фільми з яким обожнювали цілі сім'ї. Зірці було 98 років, а смерть настала о 7:30 ранку за місцевим часом в лікарні Хар Хіндуджа в столиці Індії. Про це пише видання Straits Times.

Останні роки у зірки Боллівуду спостерігалися серйозні проблеми зі здоров'ям. Минулого місяця актор двічі потрапляв до лікарні через проблеми з диханням. В кінці червня у знаменитості сталося загострення і його знову госпіталізували.

Першим про відхід Діліпа Кумара повідомив у Twitter друг сім'ї Фейсал Фарукі. Вшанував пам'ять легендарного актора і сам прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді. Він зазначив, що Діліп Кумар був справжньою легендою і його відхід - непоправна втрата для культурного світу країни.

Діліп Кумар з'явився на світ в Пакистані в місті Пешавар 11 грудня в 1922 році. Він присвятив акторській кар'єрі п'ять десятиліть і за цей час встиг знятися в 59 фільмах, а також в 4 кінострічках з'являвся в якості запрошеної зірки. Актор був на піку слави в 50-х і 70-х роках минулого століття. Також у Діліпа Кумара є дружина Сайра Бану. Вона також кіноактриса і на 22 роки молодша за свого обранця.

Раніше портал Hyser повідомляв, що на 67 - му році життя зупинилося серце відомого українського вченого і дипломата Богдана Соколовського.

Також наш портал інформував, що зупинилося серце відомого українського хореографа, члена журі "Танців з зірками" Григорія Чапкіса.

Нагадаємо, що пішов з життя актор театру і кіно Нед Бітті, який запам'ятався багатьом глядачам за фільмами про Супермена.