Стало відомо, ким потрібно працювати в Україні, щоб отримувати заробітну плату до 80 тисяч гривень

Мінімальна заробітна платня в Україні становить 6 тисяч гривень, а середня - близько 13,5 тисячі гривень, але в той самий час існують фахівці, які щомісяця отримують до 80 тисяч гривень. Ким потрібно працювати, щоб отримувати такі гроші, повідомляє портал work.ua.

Рівень мінімальної та середньої заробітної плати в Україні бажає знати кращого, однак це не означає, що для хорошого заробітку потрібно їхати закордон. В Україні також можна отримувати високий дохід, а однією з найбільш високооплачуваних спеціальностей в нашій країні - програміст. Дуже цінуються фахівці, які працюють з платформою, написаної мовою програмування Ruby. Роботодавці готові платити таким працівникам до 80 тисяч гривень.

Також на хорошу зарплату можуть розраховувати Magento-програмісти - до 70 тисяч гривень і C ++ програмісти - до 62,5 тисячі гривень. Високий дохід в Україні також можуть отримувати angular-розробники та програмісти Java-до 60 тисяч гривень.

Скріншот work.ua
Скріншот work.ua

Варто зазначити, що середня заробітна плата, яку роботодавці готові платити українцям становить 13,5 тисячі гривень. У столиці України середня зарплата сягає 16,5 тисячі гривень, а в невеликих обласних центрах всього 11 тисяч гривень.
При цьому мінімальна заробітна плата в Україні становить 6 тисяч гривень. До кінця 2021 року "мінімалку" планують підвищити на 500 гривень.

Підкреслимо, що середня номінальна заробітна плата штатного працівника в Україні в травні 2021 року зросла на 28,1% у порівнянні з цим же періодом минулого року.

Раніше портал Hyser повідомляв, що стало відомо скільки українців отримують заробітну плату понад 25 тисяч гривень.

Також наш портал інформував, що українцям видадуть нову мінімальну зарплату: озвучені суми і терміни.

Нагадаємо, що українцям розповіли, що робити тим, кому не вистачає стажу для виходу на заслужений відпочинок.