Українська актриса Анна Кошмал здобула популярність, знявшись в п'ятому і шостому сезоні серіалу "Свати", що полюбився багатьом глядачам.

Незважаючи на те, що її батьки були проти, дівчина вступила до Київського естрадно-циркового училища, а в 16-річному віці в 2011 році була затверджена на роль Жені Ковальової.

Через роки з дівчини в образі гота Анна перетворилася в прекрасну і ніжну дівчину. Своє щастя вона знайшла в 2017 році, коли вийшла заміж. А в 2018 році стала мамою.

Анна веде свій Instagram і часто балує шанувальників новими фотографіями - частина з яких відразу ж публікуються у фан-групах телесеріалу "Свати".

Так, нещодавно одним з з них поділився адмін групи. "Сонячна Анна Кошмал. ☀️🥰
#Свати", - написав він під знімком, на якому русява актриса сидить я жовтому костюмі і мило посміхається в кадр.

"Самая лучшая❤️❤️❤️", "👍👍👍🔥🔥🔥💐💐💐🌹🌹🌹🌸🌸🌸😺🌼", "Кошмал?! Давно уже, увы, Сморковкина...", "Красавица, Анют!!!❤️❤️❤️", "Интересно чем сейчас занимаетесь,какие творческие планы или пока только семья?" , - пишуть фоловери під фото.

Після завершення роботи в "Сватах" Анна Кошмал отримала головну роль в українському мелодраматичному телесеріалі "Сашка". Потім були головні ролі в телесеріалі "Не зарікайся", мелодраматичному серіалі "Коли настане світанок". У комедійному телесеріалі "Слуга народу" зіграла роль племінниці головного героя.

Раніше Hyser писав про те, що Поліна Гагаріна показала, як повзає на четвереньках у дворі.

Також Hyser повідомляв, що Оля Полякова продемонструвала шанувальникам свої підтягнуті форми в облягаючих лосинах

Нагадаємо, що зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал показала, як загоряє в кущах на природі.