Колишня дружина 40-річного футболіста Андрія Аршавіна 39-річна Аліса Казьміна ось уже рік бореться з рідкісним аутоімунним захворюванням, через яке відбувається некроз тканин.

Екс-дружина спортсмена вже перенесла дві операції, проте її життя під загрозою, пишуть російські ЗМІ.

Проблеми зі здоров'ям у жінки почалися після розлучення з Аршавіним.

Напередодні Казьміна побувала на "Прямому ефірі" у Андрія Малахова і розповіла, що їй в терміновому порядку потрібна операція тому, що вона може померти в найближчі кілька тижнів.

Вона розповідає, що в останні кілька днів у неї почали сипатися волосся, кришитися зуби і боліти суглоби. Медики сказали, що потрібна термінова операція інакше наслідки можуть бути плачевними. Екс-дружина Аршавіна зараз займається пошуком хороших фахівців, щоб довірити їм своє здоров'я.

Ситуація загострюється тим, що Аршавін з матір'ю вимагають, щоб Казьміна в терміновому порядку виселилася разом з дітьми з особняка і виплатила йому 2 мільйони рублів.

Більш того, спортсмен має намір відправитися в суд для вирішення даного питання.

Казьміна ж, у свою чергу, скаржиться на те, що їй ніде жити з дітьми. У неї всього троє дітей - двоє від шлюбу з бізнесменом Олексієм Казьміним і наймолодша дочка від Аршавіна.

Знайомство колишнього подружжя відбулося в 2012 році. Залишивши своїх колишніх вони з'їхалися, а в 2015 році розписалися. Однак їх шлюб не проіснував довго і Аліса звинувачує в цьому Андрія і його численні зради.

Мати Аршавіна вважає, що колишня невістка прибідняється і у неї є гроші на купівлю свого будинку. Більш того, вона впевнена, що у колишньої дружини її сина шизофренія або схожий психічний розлад.

Раніше Hyser писав про те, що у мережі сміються з мовних ляпів одеських депутатів.

Також Hyser повідомляв, що українець ледь не влаштував бійку в магазині через те, що касир не дала йому 1 копійки здачі.

Нагадаємо, що українців насмішили "альтернативним" складом збірної України з футболу на Євро-2020.