У мережі показали, як Тетяна Кравченко з серіалу "Свати" виглядала в молодості

Відома російська актриса театру і кіно Тетяна Кравченко, яка запам'яталася багатьом по ролі Валюхи в популярному серіалі "Свати" захоплює шанувальників не тільки талантом, але і своєю зовнішністю. На одній з фан-сторінок актриси в instagram показали, як виглядала знаменитість в молодості.

Роки йдуть, але здається час не підвладний над Тетяною Кравченко. Зараз актрисі 67 років, але вона продовжує радувати шанувальників своєю акторською майстерністю, а ті свою чергу захоплюються її талантом і зовнішністю.

У мережі з'явився архівний знімок, на якому Тетяна Кравченко позує ще в зовсім молодому віці. Одягнена зірка в футболку, а на шиї видніється ланцюжок з хрестиком. У той час Кравченко ходила з зачіскою "каре", яка була їй дуже до лиця.

Шанувальники прийшли в захват від архівного знімка, під яким залишили безліч компліментів і теплих слів. Деякі фанати відзначили, що краси у зірки серіалу "Свати" не поменшало, додавши, що Тетяна була як в молодості розкішною жінкою, так і зараз.

"Породу не зіпсуєш,👍 молодості красуня і зараз розкішна жінка💐", "що в молодості красуня. Що зараз. Красу ні чим не зіпсуєш", "Прекрасна Тетяна!👍 📸 😍 ❤ ️ ", "Ви прекрасні в будь-якому віці! Наша сім'я вас дуже любить і бажаємо вам щастя!", "Красуня я вас обожнюю❤️❤️❤️", "Хороша!", "Красуня, в молодості!!! Зараз теж чудово виглядаєте!!!", "Ой, яка гарненька", - написали користувачі Мережі.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що зірка серіалу "Свати" Людмила Артем'єва здивувала шанувальників несподіваною зміною іміджу.

Також наш портал інформував, що у мережі показали, як зараз виглядає зірка "Сватів" Федір Добронравов.

Нагадаємо, що Ольга Бузова потрапила в скандал через непристойну поведінку на сцені.