Популярна співачка і дочка Алли Пугачової Крістіна Орбакайте похвалилася у своєму мікроблозі атмосферним знімком.

Автором кадру, за словами артистки, виступив чоловік її матері-шоумен Максим Галкін, а також підібрала назву фотокомпозиції: «дівчинка з персиком». Зірка позувала в елегантному вбранні і підкорила фанатів красою і жіночністю. Волосся-розпущене, на обличчі-виразний макіяж.

У коментарях до посту фоловери знаменитості оцінили її look компліментами і відзначили, що в свої 50 років виглядає чудово: "Як добре Галкін малює.👏Дуже хороший кадр, літній і життєлюбний!❤ ️ 👏 ❤ ️ ", "Христина, точно 50? Я більше 35 не дам😍 😍 😍 😍"," шикарна ❤ ️ фото супер!👏👏👏👏".

Крістіна Орбакайте регулярно дивує шанувальників ефектними кадрами. Також в мікроблозі вона хвалиться творчими досягненнями і сімейною ідилією. У тому числі, вона полягає в хороших відносинах з телеведучим Максимом Галкіним. Наприклад, на недавньому дні народження шоумена вони разом виступили на сцені:

Максим Галкін і Крістіна Орбакайте. Фото: Instagram

Як відомо, зараз вона одружена з бізнесменом Михайлом Земцовим і разом з ним виховує дочку Клавдію. У артистки також є двоє синів-Микита і Денні, народжені в попередніх шлюбах.

Крістіна Орбакайте з чоловіком Михайлом Земцовим і дочкою Клавдією. Фото: Instagram

Крістіна Орбакайте з дочкою Клавдією. Фото: Instagram

Крістіна Орбакайте з сином Денні. Фото: Instagram

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі обговорюють кадри, які зняла Крістіна Орбакайте і виставила Галкіна в незвичайному світлі.

Також наш портал розповів про те, що Діма Білан здивував шанувальників розповіддю про нового активного друга.

Нагадуємо, що Володимир Пресняков показав унікальні фото за участю Христини Орбакайте.