Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова обурила підписників черговою витівкою. Танцівниця показала, чим вважає за краще снідати під час візитів в Астрахань (РФ).

Як відомо, артистка є власницею елітного житла в Каспіській столиці. Квартири в одному з елітних новобудов дісталися їй в якості компенсації від екс-коханого Ігоря Вдовіна. Анастасія Волочкова активно агітує шанувальників і просто любителів розкоші купувати її квартири, а також не забуває активно проводити час в компанії друзів.

Так, днями "повелителька шпагату" продемонструвала сніданок, що складається з делікатесів. Однак фанати переконані, що Анастасія Волочкова перед тим, як насолоджуватися смаколиками – значно підвищила рівень алкоголю у своїй крові…

У кадрі прима позувала сидячи за столом в ресторані і старанно намазувала чорну гру на слайс з огірка. При цьому знаменитість говорила про те, що немає нічого смачнішого подібного ласощі, але їй не вдалося приховати від погляду уважних гостей сторінки свій нетверезий стан.

У коментарях до посту фоловери оцінили гастрономічні старання екс-зірки Великого театру:

Не секрет, що Анастасія Волочкова часто звертається до хейтерів і розповідає їм про те, що живе з гармонією всередині. Про свою пристрасть до "зеленого змія " артистка тактовно замовчує, кажучи про те, що може собі дозволити так, як хоче, оскільки досить заробляє. Але злостивці переконані, що зірка захоплюється міцними напоями не від великого щастя.

Раніше "Hyser" писав про те, що Микола Басков потішив шанувальників дивними фото з басейну.

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова одягла бікіні і сіла на шпагат в грязі, чим викликала гнів фанатів.

Нагадуємо, що Наташа Корольова показала, як розважається в компанії подруг і без чоловіка.