Конор Макгрегор програв бій Дастіну Пор'є. Поєдинок завершився після першого раунду технічним нокаутом через травму Макгрегора.

Фанати Конора Магрегора з нетерпінням чекали, коли їх кумир вийде на ринг T-Mobile Arena в Лас-Вегасі проти Дастіна Пор'є. Ірландець сподівався вирвати перемогу в третій зустрічі з американцем. Бій відбувся минулої ночі, він не мав титульного значення. Подивитися наживо на бій двох зіркових бійців прийшло понад 20 тисяч осіб.

Однак фанати Макрегора були розчаровані. Замість видовищного бою, вони побачили прикру поразку свого кумира. Поєдинок завершився після першого ж раунду. На п'ятій хвилині першого раунду Конор невдало оступився і зламав ногу. Він не зміг продовжити бій, тому перемогу технічним нокаутом здобув його противник.

Конора винесли із залу на ношах, а на пошкоджену ногу наклали шину.

"Чи є у нас підтвердження перелому Конора? Вранці його чекає операція. Не знаю, скільки часу Конор проведе без спорту", - сказав президент UFC Дейна Уайт на прес-конференції після поєдинку.

Цей бій зіпсував статистику Макгрегора. Тепер на його рахунку 28 боїв в ММА (22 перемоги і 6 поразок).

У скарбничці Пор'є 28 перемог, 6 поразок і 1 бій був визнаний таким, що не відбувся.

Нагадаємо, вперше Макгрегор і Пор'є зустрілися на рингу в 2014-му році. Тоді перемогу технічним нокаутом у першому раунді здобув ірландець. А в січні нинішнього 2021-го року Пор'є відновив паритет, вигравши бій проти Магрегора технічним нокаутом після другого раунду.

Як повідомлялося раніше, Конор Макгрегор програв історичний бій Дастіну Пор'є. Як це було, читайте і дивіться за посиланням.

Hyser також писав, що у мережі показали найзавидніших холостяків України. Хто вони, багаті, знамениті і неодружені?